Wat doen wij?

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Opschonen van computers
  • Reparatie/vervanging van defecte onderdelen
  • Opnieuw installeren van PC
  • Hulp bij installatie en configuratie van uw pc
  • Levering van nieuwe PC’s, smartphones, tablets enz.
  • Reparatie van smartphones
  • Reparatie van tablets
  • En nog vele andere werkzaamheden

CompRepair Gouda biedt u ook de mogelijkheid een onderhoudscontract voor periodiek onderhoud af te sluiten. Virussen, computerinbraak, ongewenste reclame, trager worden, vuil en stof: bijna iedere computer heeft er last van. Vaak wordt er te lang mee gewacht om dit soort ongemakken te voorkomen. Hierdoor kunnen problemen ontstaan die schade veroorzaken en daardoor geld kunnen gaan kosten. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door de computer regelmatig te laten nakijken.

Waarom de behuizing intern reinigen?
Na langdurig gebruik neemt uw computer, door het aanzuigen van verse lucht door de koelventilatoren, vuil en stof op. Dit vuil kan statische kortsluiting en een verhoging van de interne werktemperatuur veroorzaken. Doordat de koelventilatoren sneller moeten draaien, neemt het lawaai toe en kunnen vreemde storingen en traagheid ontstaan.

Waarom moet uw software up-to-date blijven?
Fabrikanten van hard- en software brengen regelmatig een nieuwe versie van hun product uit. Hierin worden foutjes verholpen en beveiligingslekken gedicht. Om uw computer optimaal te beschermen en vrij te houden van foutmeldingen, is het noodzakelijk regelmatig uw software te updaten.

Waarom moet uw computer periodiek gecontroleerd worden?
Als u de computer regelmatig gebruikt en daarbij op het internet surft en e-mailt, is de kans aanwezig dat uw computer besmet raakt met een virus of met spyware. Dit kan zeer snel gebeuren, zonder dat u het doorheeft. Zo kunnen virussen en spyware informatie van uw computer doorspelen aan derden en kunnen zij advertenties en andere narigheid op uw scherm neerzetten (‘reclame pop-ups’). Met een periodieke controle houdt u de computer vrij van vervelende virussen en spyware. Zo kunt u met een gerust hart online zijn.

En niet te vergeten: uw computer blijft in goede conditie!

Wilt u weten of wij u van dienst kunnen zijn? Ga dan naar de contactpagina en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!